Semifinale i Adidascup

Randesund J15 spiller Adidascup i Gjøvik

2018-09-23
Martin- Randesund

Denne helgen spiller Randesund j15 Adidas cup i Gjøvik. I semifinalen møtte de tidligere vinnere av Adidas cup, Gjelleråsen, et av Norges beste j15 lag. Etter en meget imponerende første omgang leder Randesund 1-0 etter en presis corner av Julie Andersen Lossius, som Marie Aanestad sett kontant i mål med hode. Andre omgang er det Gjelleråsen som får medvind og tar over litt av initiativet, uten å skape de store sjansene. 5min før slutt får likevel Gjelleråsen et straffespark, men som Elisabeth Dahlmann redder mesterlig. Like før slutt setter Julie et skudd i krysset, som går stang ut og på det påfølgende angrepet utligner Gjelleråsen på en kontring, sekunder før slutt..

Utrolig bittert og så nært en finale. I ekstra omgangene glipper markeringene på to hjørnespark og Gjelleråsen avgjør mer eller mindre kampen ved å gå opp til 3-1 ledelse. Randesunds jentene kjemper til siste slutt og setter inn en redusering til 2-3, etter fint spill av Julie og Malin Bjoraa på høyre siden, får Pernille servert et fint innlegg av Malin som ho tilslutt får satt ned i høyre hjørne for keeper.

Resultatet står seg og skuffelsen er umiddelbar stor etter å ha vært så nærme. Likevel har jentene gjort en kjempe innsats og gjort en meget solid prestasjon og viser at de er på høyde med de aller beste i denne årgangen. Søndag morgen møter de Kongsvinger i bronsefinalen.