Fordelskort for alle medlemmer i Randesund - last ned Intersport-App

Les her om alle fordelene med dette fordelskortet

Last ned Intersport -APP 

2016-09-28
oysteinrandesund

Intersport og ADIDAS: Som medlem må du huske å bruke fordelskortet. På Intersport, Sørlandssenteret - 20 % rabatt på alt av Adidas-produkter og 10 % på øvrige varer (enkelte unntak) 

Handler du på Intersport støtter du samtidig klubben – uansett hva du handler – vis fordelskortet - også når du handler sykkel, ski, tur-utstyr, tøy osv. 

Da har Intersport Sørlandssenteret fått nytt fordelskort for alle Ril medlemmer.
Strekkoden til bruk i butikk finner du Intersport appen, fremgangsmåte finner dere på bilde under her.
Fra og med 1 februar så utgår det gamle GMAX kortet og da er kun Intersport appen til knyttet Randesund IL som gir rabatt hos Intersport Sørlandssenteret.Rabattene gjelder kun i butikk og på det som ligger under RIL kolleksjonen på «Hjem» i Intersport appen, IKKE i resten av appen/nettbutikken

 

I avvente av ny RIL kolleksjon som kommer i løpet av våren, så er denne «fanen» uten innhold, men så fort kolleksjonen er klar, så vil den bli oppdatert.

Slik laster du ned App-en som ser slik ut: 

 

Intersport%20APP%202021.jpg 

 


 
 

Carlsen Fritzøe - tilbud til alle medlemmer

Alle medlemmer kan gjøre en god handel hos Carlsen Fritzøe i Sørlandsparken 

Randesund og Carlsen Fritzøe har en samarbeidsavtale hvor alle klubbens medlemmer får følgende rabatter hos Carlsen Fritzøe, Sørlandsparken: 

  • Trelast og byggevarer   25 %
  • Listverk                       30 %   
  • Maling                         15 %
  • Håndverktøy                20 %
  • Elektroverktøy              10 % 

Rabatter gjelder kun ved fremvisning av medlemsbevis (Handlekort G-Max nedlastet på mobilen) og gjelder ikke for allerede nedsatte varer, kampanjevarer eller varer på fast lavpris

 

Pizzabakeren: 

Gratis valgfri dressing ved kjøp av pizza på Rona. 

 

http://www.hodejeger-aastveit.no/wp/wp-content/uploads/NEGustavPedersenAS_m-300x111.jpgNorengros Gustav Pedersen: Alle klubbens medlemmer får inntil 20 % rabatt ved kontantkjøp i butikkene på Vige og i Sørlandsparken. Gjelder ikke allerede nedsatte varer og tilbudsvarer. Vis frem fordelskortet eller si i fra at du er medlem i RIL. Dersom du ønsker å bli kunde med Norengros kontakt RIL først

 

SØRMEGLEREN: Anbefaler alle å bruke Sørmegleren til salg av bolig/hytte. Si du er medlem i RIL og klubben mottar da kr. 5000,- pr. oppdrag.

 

 

UFO trafikkskole: Ungdommene i RIL vil kunne ta trafikalt grunnkurs på RIL-huset. Vi tilpasser dette til treningene og du slipper å reise til byen. Medlemmer vil få gode tilbud.